TestimonialeTestimonials

Cum este la cursul de ThetaHealing cu Andrea?

“Am venit la Cursul de Baza ThetaHealing in urma unei inspiratii de moment. Mi-a atras pur si simplu atentia si am simtit, am stiut ca e benefic pentru mine sa fiu aici. Ce a insemnat pentru mine acest curs? Am venit fara sa am niste asteptari anume, pentru ca nu cunosteam mare lucru despre ce inseamna. Dar am venit deschisa si convinsa ca Dumnezeu m-a inspirat sa vin aici cu un scop. Si sunt recunoascatoare pentru ca am luat decizia asta. ThetaHealing este cea mai usoara metoda de a-ti accesa puterile nelimitare, de a-ti accesa aceea parte divina din tine, de a-ti reaminti cine esti de fapt si de unde vii. Aceste zile le-am simti ca fiind “nepierdute”, ci folosite la maxim. Cum ma simt dupa ce am avut acces la asa ceva? Ma simt reintregita, sint ca am recapatat acel ceva de care uitasem pur si simplu ca il am. Este uimitor, este minunat!. In ThetaHealing suntem noi, cei adevarati, fara frici, fara blocaje, fara convingeri limitative, plini de iubire si lumina, parti de Dumnezeu. Am inteles ca toti suntem in cautarea noastra, niste luminite dornice de iubire. Sunt recunoscatoare celor care au primit aceasta “invatatura” si celor care o raspandesc mai departe. Multumesc, Andrea. Te imbratisez cu drag”

Vio Pascu

“Experienta de ThetaHealing .. Am venit deschisa sa experimentez, apoi pe alocuri am fost sceptica, mi se parea “too simple to be true .. ” cred ca ai mai auzit asta de nenumarate ori.. ­čÖé apoi incet , incet am primit toate semnele necesare sa inteleg ca putem si avem dreptul sa traim cu ajutorul acestei forte imense, a acestei constiinte mari, intr-un cuvant putem trai cu si prin Dumnezeu..
Cursul tau mi-a intarit credinta, increderea si speranta in bine si in viata..
Iti multumesc pentru tot ce ai impartasit cu noi, energia ta, caldura si pasiunea pentru theta si pentru viata.. Ai multe lucruri minunate de oferit, si te sfatuiesc sa continui sa “spread love”

Denise G.

” Andrea e o fiin┼ú─â minunata care a reu┼čit s─â m─â ├«ndrume ├«ntr-o manier─â bl├ónd─â,┬á clar─â ┼či direct─â ├«n a-mi descoperi ┼či manifesta g├óndirea intuitiv─â, prin┬átehnica┬áThetaHealing┬«.

Cursul de┬áThetaHealing┬«┬ál-am perceput ca pe o explorare interioar─â, care ma dus spre o stare autentic─â de libertate interioar─â, pace ┼či st─âp├ónire de sine.

O experien┼ú─â foarte puternic─â ┼či intens─â! “

T.F.Ovidiu

Ce pot sa spun eu acum ca marturie fata de cele doua participari este ca am inteles ca sintem intr-adevar ceea ce gindim. Am auzit de nenumarate ori aceasta expresie si abia acum am inteles-o.

Stii,mergeam pe strada astazi, si mi-am dat seama ca imi aud gindurile ca le inteleg si subit am vazut limitarile din viata mea. Eu traiesc si manifest exact ce-mi trece prin cap, in orice domeniu. Am inteles ca nu am foarte multe lucruri in viata pentru ca eu cred ca nu se poate, sau nu exista, sau e nevoie de ceva mult peste puterea mea sa reusesc . Partea cea mai frumoasa este ca acum ma aud in timp ce cred si imediat folosesc tehnica schimbarii convingerilor. Azi m-am asezat pe o banca in parc si am intrat in theta sa schimb citeva convingeri pe care le-am constientizat cind ma plimbam prin parc. Am downloadat si citeva sentimente si imediat am fost mai usoara, mai linistita si increzatoare.

Este extraordinar sa vezi ca ai puterea asupra vietii tale, ca poti sa o indrepti inspre orice doresti sa manifesti si sa traiesti, fiindca pina am descoperit THETAHEALING eu credeam ca trebuie sa ma rog cit mai mult la Dumnezeu si cind o sa merit o sa primesc ce cer. Fals !

Am testat pe pielea mea si THETAHEALING functioneaza. Sintem creatorii┬á propriei vieti si eu sint abia la inceput !!!Dupa prima luna de practica ma declar multumita, repetarea cursului a fost o alegere inteleapta, fiindca sint mult mai stapina pe tehnica si ma prind mai repede ce convingeri traverseaza prin capsorul meu pe parcursul zilei….

Nelia F.

2 thoughts on “TestimonialeTestimonials

 1. You are looking for Free Backlinks then you came to the right place.

  We offering you a free trial to try out our link-building service.
  This can be used to link out to your website, inner page, google map, video, to any link you want to help power up and get more relevance too.

  We want to prove to you that our backlinks work and so weÔÇÖre willing to prove it to you risk-free.
  Please create an account and then watch the video and submit your order details and let us help you get found online.
  FREE TEST HERE: https://zeep.ly/pKjOP?57369

 2. YOU NEED REAL VISITORS FOR: theta-healing.ro ?

  We Provide 100% Real Visitors To Your Website.
  With this traffic, you can boost ranking in SERP, SEO, profit from CPM…

  CLAIM YOUR 24 HOURS FREE TEST HERE=> https://zeep.ly/ka3Ur?35646

Leave a Reply

Your email address will not be published.