Despre ThetaHealing

ThetaHealing® este o tehnica de meditatie care va ofera vindecare spirituala, emotionala si fizica. In ThetaHealing® ne concentram pe gandire si pe intentie. Ne invata sa ne folosim intuitia naturala si sa ne bazam pe iubirea neconditionata a Creatorului a Tot de Este pentru a face efectiv “treaba” si a “rezolva problema”. Noi credem ca accesand frecventele Theta ale creierului, putem sa fim Observatorii care “vad” cum  Creatorul a Tot de Este manifesta vindecari fizice si emotionale instantanee.

Invand tehnica ThetaHealing® vei vedea ca oricine are abilitati intuitive care il pot sprijine ca sa se vindece fizic si emotional in mod spontan. Folosind acest proces, te vei ajuta pe tine, si in acelasi timp iti vei ajuta si prietenii si familia.

ThetaHealing® este creata de Vianna Stibal ca o metoda terapeutica de auto-ajutorare pentru a produce transformare in viata noastra la toate nivelurile: fizice, mentale, emotionale si spirituale folosind Creatorul a Tot ce Este.

ThetaHealing® este cel mai bine cunoscut pentru Lucrul asupra Convingerilor si Sentimentelor la patru niveluri: de Baza, Genetic, Istoric si Sufletesc.

Exista tot mai multe dovezi stiintifice care ne arata ca emotiile “toxice” pot contribui la producerea de boli. De asemenea constientizand tot mai mult ca emotiile, sentimentele si gandurile au un impact imediat asupra starii noastre de sanatate fizica, exista un interes tot mai mare in a invata cum sa ne modelam mintea si influenta ei pentru a crea o stare de sanatate optima in corpul nostru. Lucrul asupra Convingerilor si Sentimentelor le da puterea si abilitatea oamenilor de a elimina si inlocui emotii, sentimente si ganduri negative cu unele pozitive si benefice.

ThetaHealing® se poate descrie cel mai simplu ca un miracol pe care il puteti avea in viata.

ThetaHealing® este deasemenea cunoscut pentru cele 7 Planuri ale Existentei; un concept util pentru a ne conecta la Cel Mai Inalt Nivel de Iubire si Energie a Tot ce Este. Utilizand acest concept, practicantii ThetaHealing® pot dobandi cea mai inalta claritate, iubire, intelepciune.

In 1995 Vianna Stibal, pe vremea acea naturopat, maseur terapeut si intuitiv, a descoperit ca felul in care realiza citirile intuitive puteau produce o vindecare instantanee. Vianna, tot in acea perioada, avea trei copii si a fost diagnosticata cu o forma de cancer care ameninta sa ii distruga rapid femurul drept. Tot ce a incercat prin terapiile conventionale si medicina alternativa a esuat. Apoi a descoperit ca o simpla tehnica pe care ea o folosea in citirile intuitive poate vindeca. Piciorul ei s-a vindecat instantaneu. Ea a adaugat aceasta cunoastere a ThetaHealing®  sesiunilor ei cu clientii si claselor pe care le preda. Curioasa fiind sa inteleaga de ce aceasta tehnica functioneaza, Vianna a solicitat colaborarea unui medic si cu  ajutorul unui electroencefalograf a descoperit ca tehnica utilizeaza unde Theta pentru a genera o vindecare spontana. Cu mii de clienti a descoperit nu doar un mod uimitor de a se conecta la energia creatoare care anima tot ce exista, dar si ca aceasta energie poate schimba instantaneu Credinte/Convingeri si Sentimente care sunt legate de boli.

Cea mai profunda descoperire a urmat ulterior cand a inteles ca acesta tehnica poate fi predata altor. Vianna, fondatoare ThetaHealing®, a predat aceasta tehnica la mii de oameni. Deasemenea a antrenat oameni sa predea ei insisi clase de ThetaHealing®. Aceasta tehnica este una dintre cele mai uimitoare experiente din viata ei.

Alaturi de Vianna, mii de alti oameni se bucura zilnic de beneficiile ei si traiesc mai frumos, mai plini de iubire, armonie si abundenta.

ThetaHealing® se poate descrie cel mai bine ca “Un miracol posibil pentru viata ta”

“Daca exista doar o tehnica energetica pe care sa o inveti, aceasta este! ThetaHealing® iti va schimba viata pentru totdeauna. Tehnica este atat de simpla, este perfecta. Nu cere nimic din partea ta, nici nu trebuie sa renunti la alte invataturi. ThetaHealing® transcede dogme si merge dincolo de toate religiile, dar le accept ape toate. Asa cum spunea Isus “toate acestea si mai multe voi puteti face”, in ThetaHealing® veti invata ca nimic nu este imposibil daca indraznesti sa crezi” (Nini Guerard- Acupuncturist).

Daca esti singur, obosit, bolnav sau iti doresti sa ajuti alti oameni,

Daca iti doresti sa imbunatatesti viata pe planeta noastra sau iti doresti raspunsuri

Daca doresti sa iti ceri drepturile din nastere ca parte din Tot de Este

Daca conectarea cu divinitatea care inglobeaza si uneste tot ce exista e ceva ce iti doresti

Daca vrei realizari si rezultate,

… poate ThetaHealing® este pentru tine. ThetaHealing® nu este o religie, este o tehnica pentru a-ti schimba convingerile in acord cu constiinta ta superioara.