Despre Andrea Filip

Prin activitatile ei si-a creat viata intr-un fel in care inca din adolescenta a contribuit la dezvoltarea personala si profesionala a mii de oameni.

Fondatoare a primului Centru de Dezvoltare a Carierei din Romania, www.careercenter.ro , ea a rezonat intotdeauna cu dorinta oamenilor pentru a trai o viata extraordinara. De aceea initiativele ei si cele sustinute de ea prin intermediul organizatiei au vizat deschiderea perspectivelor astfel incat oamenii sa experimenteze si sa simta o abundenta de optiuni pentru a-si implini potentialul.

In prezent este Instructor Certificat Avansat ThetaHealing de catre Institutul Think www.thetahealing.com,  activitate care o implineste in multiple planuri imbinand cu eleganta interesul ei pentru evolutia constiintei si pasiunea de a fi trainer intr-o educatie transformationala care da accesul oamenilor la rezultate de salt calitativ in toate domeniile in care ei isi propun.

Instructor Certificat ThetaHealing

Un intelept spunea ca exista doua momente importante in viata: primul e acela cand te nasti, al doilea e acela cand intelegi “De Ce”

Andrea si-a gasit “De Ce”-ul. Iar misiunea pe care si-a asumat-o este acea de a le reaminti oamenilor “ Cine sunt” iar apoi de a le fi “LifeGuide” pentru viata pe care vor alege sa si-o creeze.

Cu pasiune, cu veselie si cu multa dragoste impartaseste din cunoasterea si revelatiile ei, precum si tehnicile care i-au transformat experienta de a Fi si se bucura de rezultatele extraordinare ale celor care ii sunt cursanti, clienti si parteneri.