Cursul ThetaHealing Copii Curcubeu

La Cursul ThetaHealing Copii Curcubeu dam liber potentialului din noi, sa se conecteze cu realitatea inconjuratoare in diversele ei formele de expresie.

Timp de 5 zile, prin 16 exercitii, ne extindem viziunea si experimentam Universul Manifest cu simturile noastre extinse.
Ce mi-a placut cel mai tare in acest curs a fost sa comunic cu maestrii din planul 5 superior, sa mut un obiect cu gandul si sa il fac sa reactioneze la intentiile mele mentale si sa descopar puterea amplificatoare a cristalor pentru a accesa diferite informatii din subconstientul meu.

Pe langa acestea, va conectati cu Animalul de Putere printr-un ritual amerindian, transmiterea mesajelor telepatice si receptionarea lor, eliberarea limitelor in lucrul cu alte dimensiuni, cum sa vindeci animale, sa vezi si sa iti schimbi aura, citiri intuitive, vindecare sufletului, chemarea familiei de suflete s.a.
Este foarte frumos si creat pentru copilul care inca traieste in sufletul fiecaruia dintre noi si care viseaza sa retraiasca in lumea magica care el stie ca exista.
Vino sa readuci magia si jocul in viata ta, un joc in care partenerii tai sunt Creatii minunate din toate dimensiunile A tot ce exista.

Pregatire anterioara necesara: Cursul de Baza ThetaHealing si Cursul Avansat ThetaHealing

Cursul ThetaHealing Copii Curcubeu Bucuresti dureaza: 5 zile

Participantii la Cursul ThetaHealing Copii Curcubeu – Bucuresti primesc:
– Manualul cursului, in limba romana
– la finalul cursului Certificat oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge®.
Cu consensul participantului, acesta va fi inscris pe site-ul oficial www.thetahealing.com , ca practician al tehnicii ThetaHealing®.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.