Curs de baza ThetaHealing

Curs Baza ThetaHealing®

Cursul baza ThetaHealing

Cursul de Baza ThetaHealing este un curs pentru omul modern, care isi imbratiseaza si accepta natura umana si deopotriva spirituala. Este pentru cei care au inteles ca sunt mai mult decat corpul lor fizic si mintea hiperactiva, si care isi doresc sa devina maestrii propriilor lor vieti.

Prin ThetaHealing redevenim arhitectii structurii noastre mentale, refacem matricea dupa care ne construim viata. Avem access la aspecte ale fiintei noastre care pana acum cativa ani era privilegiul celor putini care isi dedicau viata evolutiei spirituale sau erau ‘alesi’ sa fie speciali.

Putem sa vedem ce este in noi: in mintea, in sufletul, in emotiile/trairile corpului, in relatiile noastre, in trecutul si viitorul nostru. Avand o viziune clara asupra a ce este, putem alege daca ne place sau nu ceea ce vedem si putem schimba aspectele pe care le dorim altfel. Simplu. Rapid. Cu iubire. Fara Frica. Cu putere.

Cursul ADN2 Baza impreuna cu ADN2 Avansat formeaza Fundamentele Theta. In timp ce la primul curs participanti isi descopera sau dezvolta latura intuitiva si deprind tehnica ThetaHealing, in cursul Avansat se lucreaza mult si profund cu fiecare participant.

Cursul ADN2 Baza prezinta tehnica ThetaHealing® si se lucreaza cu aceasta tehnica atat individual cat si cu ceilalti participanti. Fiecare ajunge sa experimenteaza beneficiile si optiunile lucrului ‘in Theta’ astfel incat le este usor sa le aplice ulterior in viata de zi cu zi.

ThetaHealing

90% din timpul unei zile actiunile si deciziile noastre sunt pe pilot automat, determinate de cunoasterea si experientele din trecut. Modul in care de fapt reactionam la ce se intampla este dictat de subconstientul nostru, aceea parte a mintii care inmagazineaza setul de credinte, convingeri, atasamente pe care ni le-am cultivat in timp. Unele dintre ele ne sprijina sa traim si sa functionam in societatea din care facem parte, insa fiecare dintre noi avem si unele care sunt mai putin benefice. In fiecare domeniu in care nu avem ceea ce ne dorim, nu ne simtim plini de iubire si creativitate, in care pierdem energie in loc sa ne incarcam, exista un set de “adevaruri” care ne blocheaza in a vedea realitatea asa cum este ea. Sunt adevaruri mostenite genetic sau pe care le-am acceptat fara sa ne dam seama iar acum ele controleaza rezultatele din viata noastra. Prin tehnica testarii musculare (kinesiologie) participanti la curs descopera care sunt aceste convingeri sabotoare si cu ajutorul tehnicii ThetaHealing le elibereaza si le inlocuiesc cu altele, alese in mod deliberat, care sa le conduca viata in continuare.

Esenta acestui curs este practicare tehnicilor care va permit sa va schimbati tiparele de viata mentinute in existenta de convingeri istorice, genetice, de baza sau sufletesti, fie auto-create, fie impuse din exterior.

Cursantul va invata sa iti identifice propriile convingeri si va practica eliminarea lor pentru un coleg din curs. Acesta practica poate revela rapid sisteme de credinte care ar necesita ani de psihoterapie traditionala, aratand simplu corpului cum sa inlocuiasca credinte sau sentimente limitative cu unele pozitive. Se pune accentul pe aspectul sigurantei mai ales cand se fac schimbari genetice in corp.

ThetaHealing cu Andrea Filip

Cursul ADN Baza se concentreaza pe activarea celor 12 secvente de ADN ale fiecarui participant. Cromozomii tineretii si vitalitatii sunt activati, telomerii sunt intariti pentru inversarea procesului de imbatranire iar cursantii experimenteaza deschiderea fata de Iubirea Neconditionata a Creatorului.

Alte topici si exercitii includ invatarea discernamantului cand lucram cu Ghizi si Ingeri Pazitori, o introducere in legile manifestarii, citirea viitorului, echilibrarea nivelului serotoninei si nonadrenalinei, eliberarea metalelor grele si radiatiilor, suflete pereche, spirite ratacite si implanturi, cele 7 Planuri ale Existentei, protocolul pentru a vindeca o varietate de conditii si boli lucrand cu Creatorul. La sfarsitul cursului, studentul este pregatit sa devina un practician ThetaHealing® ca ThetaHealer®.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *